tiistai 8. maaliskuuta 2011

Blogin aloituksen syy

Aloitan tämän blogin politiikan takia. Välillä tuntuu, että on vain saatava oma näkökulma ja mielipide esille ja täällä voin sanoa sanottavani.

Olen tämän kuun loppuun mennessä 20v eli äänestysikäinen, mutta politiikka on kiinnostanut minua jo yläasteella. Minulle ei ole ihan sama mitä poliitikot eduskunnassa ja kotikunnassani päättävät, sillä heidän päätöksensä vaikuttaa minunkin elämääni. Päätökset opintotuista, valtionlainasta ja verotuksesta vaikuttavat omaan rahatilanteeseeni. Kunta tasolla palveluiden saatavuus ja paikkakunnan virkistysmahdollisuudet joko vaikeuttavat tai helpottavat elämääni.

Yksi tärkeimmistä asioista kuitenkin on, että haluan että tulevilla lapsillani on mahdollisuus hyvään elämään ilman sitä, että sukupolvet ennen heitä ovat tuhonneet heidän mahdollisuutensa.

Tiedän, että pidän tätä blogia nimettömänä kuten muitakin blogejani, mutta se ei tarkoita, ettenkö olisi valmis seisomaan mielipiteideni takana.

Kommentoida saa ja kannattaa, jos siltä tuntuu, mutta pelkkiä pilkka- ja vihakommentteja en aio kauaa katsella. Mielipiteensä saa esittää, mutta en laske "blogi on ihan tyhmä, sun ajatukset on vääriä" -tyyppistö tekstiä tarpeeksi asialliseksi. Perusteluja kehiin ja rakentavaa palautetta.

Pidän väittelyistä ja keskusteluista, kun niissä pysytään asialinjalla. Eriävät mielipiteet ja perustelut, joko saavat minut miettimään asioita toisestakin näkökulmasta tai vahvistavat omia kantojani.

Olen ihminen ja siksi myös subjektiivinen. Mukavia lukuhetkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti